Pécsi Kulturális Központ

Petrov Anatolij Uszoda névavató ünnepség

Kezdési időpont:

2020-08-10 10:00

Kategória:

Egyéb

Javasolt életkor:

Felnőtteknek

Szervező részegység:

Apáczai Sportegység - Petrov Anatolij Uszoda

Leírás:

Kis túlzással nincsen pécsi ember, aki ne ismerné Tolja bácsit. Az 1984-ben átadott Nevelési Központ uszodájában indult az a páratlan sikersorozat, ami nem csak a Pécsett, nem csak a magyar úszósportban, de világviszonylatban is páratlan. Több ezer gyermeket tanított meg úszni, miközben fontos feladatnak tekintette a tehetséggondozást és utánpótlás nevelést.

Az általa vezetett Pécsi ANK Úszóklubban (jelenleg PSN Úszószakosztály) ép és sérült fiatalok integrált foglalkoztatása valósul meg, a kezdők oktatásától a versenysportig.
Eredményeit alapos elméleti felkészültségének, 50 év szakmai és gyakorlati tapasztalatainak (13 évig egyetemi oktatóként, 27 évig testnevelő tanárként és négy évtizede edzőként dolgozva), az állandó önképzésnek és kitartó, igényes munkájának köszönheti.
A Nevelési Központ uszodából vitt sportolókat a világhírig. Az uszoda szinte már egybeforr a nevével, éppen ezért Pécs városa a Pécsi Kulturális Központ uszodáját dr. Petrov Anatolij munkásságának elismeréséül Petrov Anatolij Uszodává kereszteli át.
A névavató ünnepségre szeretettel várjuk a PKK Apáczai Művelődési ház színháztermébe (7632 Pécs, Apáczai Csere János Körtér 1.) 2020.08.10-én 10 órára.
A hely befogadóképessége miatt regisztráció szükséges az alábbi linken:
https://forms.gle/ymDkXqUANryBC1HUA


Hírlevél feliratkozás:

Galéria