Pécsi Kulturális Központ

Új borok mustrája - nevezés a „LUCA VÉRE” címre

Kezdési időpont:

2018-12-03

Záró időpont:

2018-12-12

Kategória:

Egyéb

Javasolt életkor:

Felnőtteknek

Szervező részegység:

PKK Uránvárosi Művelődési Ház

Leírás:

Kedves Bortermelő!

Az idei évben is a Pécs-Mecseki Borút Közhasznú Egyesülettel közösen rendezi meg a Pécsi Kulturális Központ a 2018. december 12-13 között sorra kerülő Luca-napi Borverseny programsorozatához kötődő “Új borok mustráját” 2018. december 12-én.

A verseny eredményhirdetését és a nyilvános borbírálatot 2018.12.13-én csütörtökön 18 órakor tartjuk. A nyertes borokat az est résztvevői egy borkóstoló keretén belül kóstolhatják meg, miközben színes műsorral szórakoztatjuk Önöket.
Helyszín: Pécsi Kulturális Központ (7633 Pécs , Dr. Veress Endre u. 6.) színházterme. A bírálatot minden résztvevő írásban is megkapja.
A zsűri tagjai: Csepeli Zoltánné kertészmérnök, borászati szakértő,illetve a Pécs-Mecseki Borút Közhasznú Egyesület által delegált további borszakértők.
 
A versenyen az alábbi kategóriákban hirdetünk eredményt:
–        legjobb fehérbor
–        legjobb vörösbor
–        legjobb rosé
 
A kategóriák győzteseit a Pécsi Agroker Kft. által felajánlott értékes díjakkal jutalmazzuk. A mustra abszolút legjobb bora elnyeri a „LUCA VÉRE”címet.
 
Nevezési feltételek:
A versenyre kizárólag idei szüretelésű borokkal lehet nevezni. A nevezési díj az első bornál 500,-Ft, a további boroknál 300,-Ft/bor. A versenyre fajtánként 4 palack bort kérünk, melyeket december 3-7-ig 8-16 óráig lehet leadni a Pécsi Kulturális Központban.
 
További felvilágosítás Horzsa Gábortól az alábbi telefonszámon kérhető: 72/253-477
A mellékelt jelentkezési lapot kérem kitöltve, a horzsa.gabor@pecsikult.hu email címre szkennelve megküldeni szíveskedjen.
 


Hírlevél feliratkozás:

Galéria

Legfrissebb hírek